- 280 g miltų,
- ½ šaukštelio kepimo miltelių
- ½ šaukštelio druskos
- 160 g sviesto
- 180 g cukraus
- 2 šaukštelių sirupo
- 1 pakelio vanilinio cukraus
- 1 kiaušinio
- 180 g juodojo šokolado
- 110 g migdolų lapelių arba kapotų riešutų (nebūtinai)
- Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. Skardą išklokite kepimo popieriumi.
- Į dubenį suberkite miltus, kepimo miltelius, druską ir išmaišykite šluotele.
- Kitame dubenyje ištrinkite sviestą su cukrumi, sirupu bei vaniliniu cukrumi. Įmaišykite kiaušinį, suberkite miltus ir išminkykite tešlą. Suberkite sutrupintą šokoladą bei migdolus ir atsargiai įmaišykite šaukštu į tešlą.
- Šaukšteliu kabinkite apie 3–4 cm dydžio tešlos rutulėlius ir sudėkite juos ant skardos maždaug 5 cm atstumu vieną nuo kito.
- Kepkite 8–10 minučių.
Šaltinis: alfa.lt
Atrodo p.a.s.a.k.i.š.k.a.i.:))
AtsakytiPanaikintihttp://sleepy-dog.blogspot.com/